Reacties boek

Ondernemend Buitenleven gelezen?
Net als andere lezers ben ik benieuwd naar je ervaringen.

Vertel het onderaan deze pagina

Samen Gert Jan Jansenkun je meer, en ken jezelf!

Gert Jan Jansen 16 juni 2015 op Bol.com
Auteur “Kleinschaligheid als alternatief” & directeur Hof van Twello 

“Ondernemend Buitenleven is een goed gestructureerd boek met een brede kijk op het buitenleven en het (gaan) ondernemen in het buitenleven. Vanuit diverse en stuk voor stuk inspirerende voorbeelden kunnen beginners kiezen in welke richting ze zelf verder willen ontwikkelen. De voorbeelden kunnen daarbij van dienst zijn maar ook de stap voor stap benadering die Eline van de Veen in het boek ontvouwt. Je leert jezelf te zien in je persoonlijke en aangeleerde kwaliteiten, waardoor je je keuzes nog beter kunt onderbouwen en uitwerken. Centraal staat dat je niets alleen kunt, het inbedden van jouw initiatief niet alleen in het landschap maar ook in de lokale samenleving is cruciaal voor het welslagen van je plannen. Dit boek geeft je tal van handvaten om dat proces met succes aan te gaan.”

portret RonaldPrachtig boek vol handige tips!

Ronald van den Hoff 15 juni 2015 via Bol.com
Auteur Society 3.0 & 
president CDEF Holding BV

“Treffend, degelijk en begrijpelijk neergezet, praktisch, mooie handvatten en realistisch….goed leesbaar en tegelijkertijd nuchter zodat het boek een mooie handleiding is voor iedereen die iets in het buitenleven wil doen.”

Subscribe
Abonneren op
guest
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Stratemeier
8 jaren geleden

Beste Eline, Afgelopen zomer heb ik jouw boek “Ondernemend buitenleven” gelezen. Charlie Paludanus heeft het mij geleend, en ik heb jouw e-book direct aan twee anderen aanbevolen, tijdens gesprekken. Jouw boek heeft me geraakt, geinspireerd. Het heeft me ook doen denken, twijfelen en aarzelen. Uiteindelijk hou ik er vooral mogelijke paden en ideeën en veel concrete tips aan over. Sommige hoofdstukken voelden als een bevestiging. Mijn eerste achttien jaar heb ik op het platteland gewoond, in een ondernemersgezin, maar dan in Duitsland. Andere alinea’s brachten volstrekt nieuwe inspiratie. Wat ik ermee heb gedaan? Een eigen seats4silence-locatie op onze boerderij in… Lees verder »

Ria
Ria
2 jaren geleden

Expertise en enthousiasme, en het vermogen om beiden over te dragen. Wat ben ik blij met onze ontmoeting, het plan staat op papier en we gaan in gesprek met de gemeente!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x