Privacy en redactiestatuut

Hoe ga ik om met advertenties, sluikreclame en affiliate marketing?

In artikelen van Zin in Buiten staat geen enkele vorm van betaalde reclame.

Hoe ga ik om met de adressen op mijn mailinglijst?

Ik gebruik Aweber om mijn blogs en nieuws te versturen. Op Aweber kan ik met Google Stats het gedrag van mijn abonnees volgen. Dat is handig om te zien welk nieuws goed gelezen wordt.
Als je je aanmeldt voor mijn nieuwsberichten of een E-book downloadt, vraag ik alleen je voornaam en je e-mailadres. Ik deel deze met niemand anders. Ik gebruik je e-mailadres om af en toe relevante berichten te sturen. De inhoud en het maximum aantal, lees je bij je inschrijving.
Als je er ooit genoeg van hebt, kun je je direct afmelden via de link “unsubscribe” onder elk bericht.

Hoe ga ik om met de privacy van mijn bezoekers?

Als je op deze website surft, verzamelen Google Analytics en Aweber gegevens over je activiteit. De verzamelde gegevens zijn onpersoonlijk.
Ik ben de enige die deze gegevens kan bekijken. Ik doe dat om te zien of je mijn inhoud leuk vindt en wat ik kan doen om de website te verbeteren.
Wil je niet dat Google Analytics je gegevens verzamelt? Installeer en activeer dit in je browser, en je surft met een onzichtbaarheidsmantel.

Hoe selecteer en check ik mijn bronnen?

De meeste teksten zijn gebaseerd op professionele ervaringen, van mijzelf of betrouwbare ervaringsdeskundigen, die ik graag vermeld. Voor mij betrouwbare ervaringsdeskundigen hebben zichtbare resultaten in de praktijk, ontstaan uit een persoonlijke, vaak maatschappelijke en ondernemende visie.

Hoe ga ik om met het onthullen van mijn bronnen?

Als een stuk is gebaseerd op elders gevonden content, vermeld ik dat duidelijk. Indien mogelijk met een link of, als de bron een belangrijke inspiratie voor het blog was, met een vermelding in de tekst.

Wat is het doel van mijn blogartikelen?

Mijn bekendheid vergroten en mijn diensten verkopen. En alle buiten ondernemers voeden met tips en inspiratie voor samenwerken aan een mooi, toegankelijk en gezond platteland.
En waar mogelijk ook anderen inspireren tot een bijdrage in de transitie van de samenleving, door te kiezen voor sociaal en groen en te durven vertrouwen in kennis delen en experimenteren.

Bijgewerkt: mei 2018
Eline van de Veen

Neem gerust contact op als je vragen hebt.

 

Comments are closed.