Seats4silence

Wil je meer dynamiek op jouw locatie?

Seats4silence bied je een groot netwerk met eigentijdse en intelligente communicatiemiddelen. Het helpt je met het bouwen van je eigen community.  Dat kan ook op groene buitenlocaties, omdat de behoefte aan rust en ruimte groeit.

Mee doen als groene ondernemende locatie?

Je kunt direct jouw locatie zichtbaar maken in het netwerk. Realiseer je wel, dat het past echt voor je gaat werken als je het netwerk actief gebruikt. En samenwerking zoekt in de regio en/of op thema. Neem een kijkje in onze magazine of neem contact op.

Visie op samenwerking

In seats4silence faciliteren we nieuwe samenwerking tussen groene locatiebeheerders en zelfstandige dienstverleners. Samen kunnen zij de zakelijke markt een ervaringsgericht en authentiek aanbod doen. Voor hun leer- en ontwikkeltrajecten, gezondheid en zingeving. Samen organiseren deelnemers nieuwe toepassingen van buitenlocaties en recreatieve routestructuren buiten de bekende vrije dagen en seizoenen. Locatiebeheerders en dienstverleners worden gelijkwaardige partner ipv elkaars dienstverlener. #cocreatie.

Waarom platform?

De buitenvoorzieningen worden voor een breder publiek toegankelijk en beter benut. De samenwerking draagt bij aan het rendabel maken van kleinschalige, lokale economie. Juist die kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid, maakt de ervaring voor de gasten zo uniek. Voor de buitenondernemers betekent deze nieuwe gastenstroom een extra mogelijkheid om hun omgeving mooi te houden. Voor de dienstverlener persoonlijke betrokkenheid bij de gekozen werkomgeving.

 Proud to be part of Seats2meet.com

Comments are closed.