Visie

Waarom Seats4silence?
Werken is net leven. Actie, afgewisseld met rust en reflectie, ontmoeten, bespreken  en opnieuw naar actie. Flexwerkend kies je voor iedere fase een optimale omgeving. De flow van actie vind je in een ruimte met actie. Voor reflectie en verdieping zoek je rust en ruimte in je hoofd. Bij Seats4silence kun je dit vinden.

Je gaat naar buiten, out of your box. Ergens anders, een plek waar jij je op je gemak voelt, ontspant en drukte los kan laten. Waar al jouw zintuigen wakker worden, zodat je je optimaal kunt richten op dat wat je wilt. Inzichten, oplossingen, nieuwe ideeën. Alleen, in alle rust op je zelf. Of in gesprek met jouw projectmaatje, klant of coach. Wat je maar wilt.

weiBuiten is rust en ruimte overvloedig aanwezig in het groen. Buitenstoelen zijn te vinden op gastvrije buitenlocaties. Ieder locatie is uniek in sfeer en voorzieningen aanbod. Er zijn buitenstoelen in de open lucht en overdekt, met en zonder Wi-Fi. Kijk goed op de locatiebeschrijving en die van de stoel om te weten wat je kunt verwachten.

Nieuw concept
Seats4silence is een nieuw concept van buiten flexplekken en je kunt er zonder betaling genieten. Wel vragen we een sociale bijdrage door jezelf bekend te maken via de reservering, je ervaringen online te delen en de buitenstoel netjes achter te laten voor de volgende gebruiker.

Veel van de locaties worden met je gedeeld door particulieren of kleine ondernemers uit verschillende branches. Minicamping, B&B, vergaderlocatie, boer, molen of tuinenpark. Zij delen hun plek gastvrij met jou, omdat geloven net als jij dat delen deel uitmaakt van de nieuwe economie. Welkom bij Seat4Silence!

Meedenken en doen? Lees meer en laat hier je reactie achter.

 

Proud to be part of Seats2meet.com

1 Reactie
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Femke
9 jaren geleden

Hallo,

Vandaar dat ik op deze manier conact zoek om te kijken of ‘Onder den Peerenboom’ past bij seats4silence..

Hartelijke groet,
Femke