Reacties

Hoe was je ervaring met Zin in Buiten?

Ik ben benieuwd naar jouw mooie momenten, inzichten en resultaten.
Het is fijn als onderaan deze pagina je jouw reactie wilt geven.

Alvast hartelijk dank. Eline van de Veen

Meer ervaringen

lees je op mijn LinkedIn profiel. Voor de aanbevelingen moet je wel even scrollen.
En hier lees je reacties op mijn boek Ondernemend Buitenleven.

 

Subscribe
Abonneren op
guest
6 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
marjolein hillege
8 jaren geleden

Ik heb deelgenomen aan de coworking wandeling op het Eiland van Schalkwijk.
De wandeling en de op het landschap geïnspireerde vragen en thema’s waren prikkelend, inspirerend en goed voorbereid. Deze wandeling in een afwisselend fraai landschap, bood focus en gelijk ook de vrije ruimte om in wisselende dialogen vragen en ideeën te bespreken. Door de energie, kennis en vaardigheden van Eline en de deelnemers, is deze dag met Zin in Buiten een waardevolle inspiratie bron.

Nicky Heins
8 jaren geleden

Dit bijzondere event, de coworking wandeling met Eline, vond ik erg geslaagd, omdat het uit verschillende leuke en waardevolle ingrediënten bestond: het ontdekken van een sympathiek biologisch koffiehuisje in de buurt, een leuke groep enthousiaste ondernemers, lekker eten, oogverblindende Latte machiatto’s, en een verrassend interessante wandeling in de natuur erom heen!
De uitnodigende vragen van Eline in haar rol als wandelcoach gaven het bovendien een waardevolle verdiepend karakter; Ik heb weer Zin om weer naar Buiten te gaan !
Wanneer is de volgende keer ??

Geral Overbeek
8 jaren geleden

Tijdens de mooie herfstdag heb ik bijzondere gesprekken gevoerd tijdens de Coworking wandeling in het landelijke buiten Schalkwijk. Een warm welkom bij Seats4Silence locatie Boerderij de Zalm waar we eerst met elkaar konden kennis maken tijdens een kop koffie of thee. Van daaruit hebben we een mooie wandeling gemaakt in de najaarszon door het rivierenlandschap.

Het was heel inspirerend om tijdens de wandeling met andere ondernemers te praten over je passie en ervaringen.

Eline deelt haar enthousiasme voor het buitenleven en toont oprecht interesse in je uitdagingen. Ik kan het zeker aanraden om op deze ongedwongen manier te netwerken.

Jasmijn Vreeburg
8 jaren geleden

Tijdens de Sharingweek bundelden we onze krachten en organiseerden we dat er via Thuisafgehaald nog meer deelnemers kwamen voor deze netwerkwandeling. Een fijne manier om ideeën uit te wisselen en te spreken over uitdagingen en plannen voor de toekomst!

groetjes
Jasmijn
Thuisafgehaald

Tineke de Keijzer
Tineke de Keijzer
8 jaren geleden

Het oriëntatie gesprek met Eline was inspirerend. Het werd mij duidelijk welke stappen ik in welke volgorde kan zetten om met mijn project bezig te gaan. De fundering, waar doe je het voor, wat is je visie. Je missie is het vertrekpunt, uitgaan van je droom, de rest volgt dan van zelf! Enthousiast, positief en deskundig in het overzien van een proces. Eerlijk wat ze hierin te bieden heeft en hoe ver haar expertise reikt. Met haar ervaring, kennis en visie kan ze je ook koppelen aan andere specialisten uit haar netwerk, als dat nodig is. We gaan elkaar zeker… Lees verder »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x