Mijn ideale seats4silence locatie…..

Na het eerste jaar pilot seats4silence zijn we achter de schermen bezig om de het concept een stap verder te brengen. Velen hebben zich al aangemeld als geïnteresseerde om zelf seats4silence locatie te worden.
Als opwarmertje vast een eerste schets. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

kap rivierMijn ideale seats4silence locatie

  • is stil en ligt in een mooie groene omgeving
  • ontspant en inspireert
  • heeft minimaal 1 mooi gelegen werkplek buiten in het groen.
  • is kleinschalig, authentiek en de moeite van het omrijden waard.
  • verrast je met prachtige natuur of ontmoeting met groene activiteiten als: vergaderruimte, B&B, theetuin, landwinkel, zorgboerderij, agrarisch bedrijf etc
  • biedt uitloopmogelijkheden. Als afwisseling van je werk, kun je lekker wandelen fietsen of varen.

Mijn ideale seats4silence aanbod
is die super natuurlijke solitaire buitenwerkplek, kleinschalige ontmoetingsplek buiten voor 2-4 mensen en/of een exclusieve vergaderruimte in beleefbare groene omgeving. Mijn ideale buitenwerkplek geeft beschutting tegen zon, regen en wind en ruikt lekker. De catering is verantwoord biologisch en/of in de streek geproduceerd.

Mijn ideale seats4silence host

  • is persoonlijk betrokken bij groene locatie en omgeving, én online voldoende actief om nieuwe verbindingen te kunnen leggen.
  • ontvangt gasten persoonlijk en hartelijk
  • heeft plezier in ontmoeten, delen en experimenteren met sociaal kapitaal, samenwerken in de regio

Nu jij: Hoe is jouw ideale seats4silence locatie?
OF: hoe past jouw groene locatie binnen het concept?

Deel jouw ideeën hieronder
en reageer bij het antwoorden ook op reacties van anderen.
Zo komen we samen tot de kern.

Subscribe
Abonneren op
guest
5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Jacob van Zijverden
9 jaren geleden

Een natuurlijke groene omgeving heeft een bewezen en goede invloed op het welbevinden van mensen en maakt dat mensen creatiever zijn. Het uitdragen van deze kennis is onze missie.

Julia Arnscheidt
9 jaren geleden

Hoi Eline,
Ja, een mooie buitenlocatie… als ik ergens in rust wil kunnen werken aan een boek, dan heb ik graag een plekje met een mooi groen uitzicht en vooral met lucht die ik graag wil inademen.
Als ik op stap ga voor een mindfulness wandeling of voor natuur- en wandelcoaching, dat kan in principe overal, maar het mooist is het als ik op een locatie ben waar ik rustig 1-1,5 uurtjes in de natuur kan wandelen.
Heb je voor beide gevallen misschien aanraders?

Nancy Peeters
9 jaren geleden

Klinkt heerlijk! Ik zou alleen de WiFi missen Want die heb ik nodig om aan mijn website en mails te werken. Bijna alles wat ik doe is uiteindelijk bedoeld om met anderen te communiceren. Zonder WiFi kan ik dus niet.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x