Proef seats4silence!

Heb je een coachend beroep en wil je jouw begeleiding memorabel maken? Ben je flexwerker en heb je een deel van de tijd behoefte aan een workspace met rust en ruimte? Of wil je een eigen buitenplek creëren en inspiratie op doen bij anderen? Doe dan mee!

Seats4silence
Seats4silence is een concept in ontwikkeling met stilte- en buiten- flexplekken als aanvulling op van de bekende work- en meetingspaces van seats2meet.com. Op landelijke locaties, aan het water of in een kasteel kan je in alle rust werken. In de buitenlucht of onder dak. Als coach met je klant, alleen of met je co-worker aan een nieuw product. Buitenstoelen vind je op mooie groene locaties in de regio. De locaties zijn heel divers in beleving en voorzieningenniveau. Kijk goed op de locatiebeschrijving en die van de stoel om te weten wat je kunt verwachten.

stoel uitzichtRust en ruimte
Werken is net leven. Actie, afgewisseld met rust en reflectie, ontmoeten, bespreken  en opnieuw naar actie. Flexwerkend kies je voor iedere fase een optimale omgeving. De flow van actie vind je in een ruimte met actie. Voor reflectie en verdieping zoek je rust en ruimte in je hoofd.
Je gaat naar buiten, out of your box. Ergens anders, een plek waar jij je op je gemak voelt, ontspant en drukte los kan laten. Waar al jouw zintuigen wakker worden, zodat je je optimaal kunt richten op dat wat je wilt. Inzichten, oplossingen, nieuwe ideeën. Alleen, in alle rust op je zelf. Of in gesprek met jouw projectmaatje, klant of coach. Wat je maar wilt.

Glokalisatie
Op locatie vind je de verbinding met buiten, jouw stoel en jouw host in hun landelijke, persoonlijke omgeving. Veel van de locaties worden met je gedeeld door particulieren of kleine ondernemers uit verschillende branches. Minicamping, B&B, vergaderlocatie, boer, molen of tuinenpark en enkele natuurbeheerders. Zij delen hun plek gastvrij en gratis met jou als experiment met de nieuwe deeleconomie.
De behoefte aan “echte” fysieke ervaringen neemt toe naar mate je meer online bent. Net als balans tussen activiteit en rust, hebben we balans tussen online en offline nodig. In society 3.0 verbinden we ons “global” en “local”. EN- EN. We verdiepen onze verbinding met beiden.

Voordelen seats4silence
Divers aanbod flexplekken voor optimale omgeving voor jouw doelen.
Verbinding met jouw regio en de mensen, die voor onze groene omgeving zorgen.
Bijdrage aan nieuwe economie op de landelijke, en erfgoed locaties.

Wordt prosumer!                                      
Help samen ons het concept en de toepassing een stap verder te brengen. Gebruik de locaties, denk mee en geef feedback. Doe mee gedurende het pilot seizoen op de locaties en bij de afsluiting van het seizoen op de Dag van de Stilte, de laatste zondag van oktober.

  • Welke ideeën heb jij voor seats4silence?
  • Wanneer werkt het voor jou?
  • En wat wil jij zelf bijdragen?

Deel jouw reactie hieronder!

 

 

, , , , ,

Subscribe
Abonneren op
guest
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gerda
Gerda
10 jaren geleden

Dag Eline, Ik vind het een prachtig initiatief en wens je alle succes. Het is vaak zoveel handiger om voor een meeting echt naar buiten te rijden ipv de stad in te gaan of een wegrestaurant te nemen. Zoveel fijner als het echt groen en rustig is.

Maria
Maria
10 jaren geleden

Wauw! Mooi initiatief! Ik wil zeker bijdragen, meedenken en feedback geven 🙂 Ben zelf beginnend trainer en (outdoor)coach met een voorliefde voor het werken in en met de natuur. Buiten werken is krachtig, biedt nieuwe perspectieven, ruimte, groei en beweging.
Helaas kan ik er 2 juni niet bij zijn op Utr CS, maar ik deel en doe graag online.

Marc Harmsen
10 jaren geleden

Mooi initiatief! Buiten in de rust van de natuur werkt en communiceert een stuk puurder. Ik maak nu vaak een wandelafspraak met mijn relaties, dat verbindt beter dan op een kantoor.

Arno Vlooswijk
9 jaren geleden

Hoi Eline,

Mooi initiatief, we zijn op de Kleine Aarde in Boxtel ook aan het kijken naar de mogelijkheden voor het aanbieden van flexplekken, een seat4silence zou misschien ook een optie zijn.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x